Faq

Hoe kan ik betalen ?

Je kan betalen via PayPal ,ideal of bancontact.

Wat kost de verzending ?

De verzending naar Belgie kost 6 euro , naar Nederland 8 euro. Meestal verzenden we naar een ophaalpunt van dpd.

Kan ik mijn item komen ophalen ?

Ophalen is NIET mogelijk, tenzij er expliciet in de desbetreffende veiling staat aangegeven dat verzenden niet mogelijk is (grote of heel breekbare stukken)

Moet ik mij registreren om te kunnen bieden ?

om te kunnen bieden moet je geregistreerd zijn op de site én ingelogd.

Naar waar verzenden jullie ?

Momenteel verzenden we enkel naar België en Nederland

Mijn item komt beschadigd aan ?

Maak onmiddellijk duidelijke foto’s en stuur die, samen met je contactgegevens  naar:  info(@)dekringloop.be . We proberen dan zo snel mogelijk een oplossing te vinden.

Hoe Bieden ?

Stapsgewijs bieden

  • Tijdens de aanbieding vergelijken we uw bod met dat van andere bieders.
  • Wanneer u wordt overboden, bieden we automatisch voor u verder tot uw maximumbod is bereikt.
  • We verhogen uw bod stapsgewijs en alleen met het bedrag dat nodig is om uw positie van hoogste bieder te behouden.

Automatisch bieden (maximum bod instellen)

Wanneer u een bod plaatst, voert u het maximumbedrag in dat u aan het object wilt geven. De verkoper en de andere bieders kennen dit bedrag niet.

We bieden dan in uw plaats door middel van de automatische bodverhoging. Het bedrag dat we invoeren, is gebaseerd op het lopende hoogste bod. We bieden alleen zoveel als nodig is om ervoor te zorgen dat u de hoogste bieder blijft of dat u de minimumverkoopprijs haalt. We gaan nooit over uw maximumbedrag.

Als een andere bieder hetzelfde of een hoger maximumbod plaatst, brengen we u daarvan op de hoogte zodat u een nieuw bod kunt plaatsen. Uw maximumbod wordt geheimgehouden tot het wordt overschreden door een andere bieder.

Voorbeeld

  • Het huidige bod voor een object is 10 €. Pol is de hoogste bieder en heeft een maximumbod van 12 € gedaan voor dit object. Zijn maximumbod wordt geheimgehouden voor andere leden.
  • Laura ziet het object en plaatst een maximumbod van 15 €. Laura wordt de hoogste bieder.
  • Pols bod wordt verhoogd naar zijn maximum van 12 €. Laura’s bod is nu 13 €.
  • We sturen Pol een e-mail om hem te laten weten dat hij overboden is. Als hij zijn maximumbod niet verhoogt, dan wint Laura het object.

Beleid

  • Bij veilingen met een minimumverkoopprijs en een maximumbod dat hier minstens gelijk aan is, verhogen we uw bod automatisch tot die minimumprijs en gaat het bieden verder van daar.

Wanneer de aanbieding afloopt, ontvangt u een e-mail waarin staat of u het object hebt gewonnen en waarin wordt uitgelegd wat u daarna moet doen.

Corona

Beste klanten, door Corona kunnen de leveringen wat vertraging oplopen. Voor de grotere stukken die alleen kunnen worden afgehaald voorzien wij afhaal momenten op afspraak. Telkens op zaterdag tussen 10 en 12 uur. Eerste afhaalmoment is op zaterdag 21 november.